Hoppa till innehåll

MTB cykeluthyrning

Vill du upptäcka hur det är att upptäcka Hjulsjös vackra omgivningar med en mountainbike? Du kan släppa loss på 1 av våra 14 banor med en total längd på över 200 km. Det finns något mitt emellan för alla. Ska du cykla för första gången eller är du en erfaren mountainbikecyklist hittar du allt hos oss. Från oasfalterade skogsstigar till grusvägar och från lugna platta till branta backar. Hyr en cykel på MTB Hjulsjö och upplev en oförglömlig dag. Kom förbi, du är alltid välkommen!

Det har aldrig varit så enkelt att boka!

Välj först bland de olika hyresperioderna, 3 timmar, 1 dag etc. I nästa skärm får du möjlighet att välja tid, varefter du får en översikt över tillgängliga cyklar för den valda perioden. Välj din favoritcykel och numret på den här skärmen. Du kan självklart välja flera cyklar. Om du bekräftar detta kommer du att se översiktsskärmen där du även kan ange dina uppgifter. När din bokning har tagits emot av oss och godkänts skickar vi dig en bekräftelse till den e-postadress du använder i bokningen. Så enkelt är det att hyra en cykel på MTB Cafe Hjulsjö.

För att säkerställa att vi hinner förbereda era cyklar ber vi er att reservera er cykel minst 24 timmar i förväg de dagar som caféet är stängt.

Hjälp oss

att fortsätta göra gott arbete

MTB Hjulsjö har utvecklats av oss i den ideella Hjulsjö byaförening. Mycket av arbetet ligger inom underhåll och skötsel av cykelvägarna, samt fastighetskostnader som behövs för allmän service som cykeltvätt, toaletter och duschar. Du kan stödja vårt arbete genom att skicka en donation till 0123 091 62 21.

Eller skanna QR-koden.

Tack så mycket

MTB Hjulsjö QR Code