Hoppa till innehåll

MTB Ställplatser

Boka din/din övernattning på MTB Hjulsjö nu.Vi har 8 rymliga ställplatser med el om du så önskar. Under din vistelse kan du använda våra duschar och toaletter i Montioncentret cirka 20 meter från ställplatserna.

Välj nedan datum för din vistelse och antalet platser du vill ha. Så fort din bokning har tagits emot av oss skickar vi dig ett bekräftelsemail med all information du behöver för en underbar vistelse.

Det har aldrig varit så enkelt att boka!

Välj först bland de olika hyresperioderna, 3 timmar, 1 dag etc. I nästa skärm får du möjlighet att välja tid, varefter du får en översikt över tillgängliga cyklar för den valda perioden. Välj din favoritcykel och numret på den här skärmen. Du kan självklart välja flera cyklar. Om du bekräftar detta kommer du att se översiktsskärmen där du även kan ange dina uppgifter. När din bokning har tagits emot av oss och godkänts skickar vi dig en bekräftelse till den e-postadress du använder i bokningen. Så enkelt är det att hyra en cykel på MTB Cafe Hjulsjö.

Hjälp oss

att fortsätta göra gott arbete

MTB Hjulsjö har utvecklats av oss i den ideella Hjulsjö byaförening. Mycket av arbetet ligger inom underhåll och skötsel av cykelvägarna, samt fastighetskostnader som behövs för allmän service som cykeltvätt, toaletter och duschar. Du kan stödja vårt arbete genom att skicka en donation till 0123 091 62 21.

Eller skanna QR-koden.

Tack så mycket

MTB Hjulsjö QR Code